top of page

Laat me mijzelf even voorstellen: ik ben Ann Van Renterghem, geboren in 1969, en wonende te Liedekerke waar ik ook mijn eigen praktijk run.

 

Vroeger leidde ik een jachtig leven: van hot naar her, lange uren kloppen en ondertussen een gezin met drie kinderen runnen.

De stress die dat met zich meebracht, vertaalde zich in een chronische lage bloeddruk, hoofdpijn, darmproblemen en alsook een depressie.

Het was 'overleven' in plaats van leven.

Op mijn 30ste besliste ik het over een andere boeg te gooien.

In plaats van medicatie, was het kinesiologie die mij innerlijke rust bracht.

Mijn zoektocht ging verder en leidde me naar vele opleidingen en cursussen, zoals:

 • inner speak

 • spirituele psychologie

 • Reiki

 • EFT

 • past life regresion

 • kinesiologie 3-in-1

 • trancecoaching

 • space clearing

 • magnified healing

 • multi dimensional traveling

 • past life journeying

Daarna besloot ik met deze opgedane kennis vol enthousiasme een eigen praktijk te starten om zo ook anderen te helpen en te ondersteunen in hun proces.

Welkom!

Coaching Ann

Enkele ervaringen van cliënten:

"Ik wil je graag bedanken voor je therapie. Weet je nog welk wrak ik was, toen ik je belde? Wat was ik gelukkig toen ik reeds de volgende dag bij jou terecht kon. Je wist dat ik je hulp echt nodig had. Ik had de laatste jaren zoveel meegemaakt, dat de relatiebreuk echt de trigger was die me helemaal deed breken. En daar was jij... met je rustgevende stem, je vertrouwen, je krachtdadige woorden...

 

Vanaf de eerste sessie voelde ik reeds een kentering. Zelf zei je dat ik reeds vanaf de tweede sessie een ander persoon was, en zo voelde ik me ook. Ik... de vrouw die nergens nog energie voor had, en dat al voor zolang. Ik hervond mijn energie op amper een week denk ik. Ik stopte drastisch met alle medicatie, volgde meer uren dansles en ook de yoga deed ik weer. Zelfzorg... een woord dat ik niet kende, werd mijn motto. Ok, er wordt me een vraag gesteld. Maar ik heb zelf de keuze of ik ja of neen antwoord. Ik heb zelf de keuze om beslissingen te nemen, en hoef deze echt niet altijd te verantwoorden . Wat goed aanvoelt zal waarschijnlijk ook wel goed zijn!

 

En ik begon mezelf weer graag te zien, begon me gewaardeerd te voelen door anderen. Inderdaad straal je veel zelf uit. En wat je uitstraalt dat reflecteert zich dan ook weer op jou. Na vier of vijf sessies kan ik zeggen dat de oude ik weer herrezen is. Ik had fibromyalgie en cvs... overal pijn en altijd moe. Waarschijnlijk heb ik dat nog, maar omdat ik anders leef, meer naar mezelf luister en me afblok van de triggers is mijn energie hervonden.

 

Enkele weken geleden heb ik vijf dagen en nachten bij mijn stervende vader gewaakt. Op die vijf dagen heb ik amper acht uur geslapen. En ja, de laatste dag was ik doodop. Maar wat was ik blij dat ik dit kon doen! Een jaar eerder had me dat nog geen twee dagen gelukt. Ik heb mezelf hervonden, en dat dankzij jou! jouw luisterend oor, tips, healings... alles bij elkaar.

 

Dankjewel dat me me terug levenskracht en wijsheid gegeven hebt. Je bent op het juiste moment in mijn leven gekomen! Dikke dikke merci. Ik hoop dat je nog vele mensen kan helpen door te zijn wie je bent en te doen zoals je bezig bent."

~~~

"Ann is een hele lieve, empathische en warme vrouw, die perfect aanvoelt waar je problemen mee hebt. Door haar openheid en laagdrempeligheid lukt het veel gemakkelijker om diep genoeg te gaan naar de oorzaken van blokkades.

 

Zo'n sessie is soms moeilijk te verwoorden naar de buitenwereld toe, maar het gevoel is des te meer onbeschrijfelijk: je gaat "licht" naar buiten en ervaart wel degelijk kleine veranderingen in je leven. Het effect is meetbaar en dat vind ik persoonlijk heel leuk.

 

Ze heeft me laten geloven in de kracht van verandering, zelfliefde, zelfkennis en dat je geest een krachtig middel is.

Alles kan je bereiken, zolang je het zelf maar genoeg wil. Ik ben enorm blij dat deze vrouw mijn pad heeft gekruist!"

~~~

"Een bijzondere ervaring. Je kan kiezen aan welke aspecten je wil werken, waar je het moeilijk meehebt.

Ann test via je armen wat er juist aan de hand is, waar de blokkades zitten... Je leest/ervaart doorheen de sessie wat er zich in u binnenkant afspeelt, welke emoties je al meegemaakt hebt. Je voelt herkenning!!!

 

Er worden correcties uitgevoerd door oa teksten te lezen, een aantal kleine oefeningen te doen, het gebruik van etherische oliën, enz. Er worden zaken losgelaten, geheeld, genezen...


Ann stelt je gerust en er is ruimte en tijd voor emotie, vragen, stilte.
Je krijgt ook een huistaak mee indien dit voor u nodig is... en nadien voelde ik me zo rustig, zo sereen...

 

Ik ben naar huis gegaan met een gevoel dat ik er weer tegen kan en dat ik aan de slag kan met de oefeningen, dat ik weer een stap verder kan in mijn transformatie proces...


Ann is een super lieve en warme, enthousiaste madam met een enorm groot hart ...

Ik ga zeker terug... Bedankt!"

bottom of page